Ons verhaal

Diss Coating is van oudsher een smederij die vooral smeedijzeren bedjes maakte en vanaf 1983 is gespecialiseerd in staalstralen. Door de toenemende vraag zijn we ook met een eigen poedercoatlijn begonnen. In juli 2017 is het bedrijf overgenomen en heeft de huidige eigenaar ervoor gekozen om te stoppen met de smederij. Hierdoor kunnen wij ons focussen op het poedercoaten en stralen.

Om nog efficiënter te kunnen werken is in 2020 de inrichting verbeterd en zijn we gestart met de bouw van twee nieuwe straalcabines. Een glasparelcabine van 14x5x3,5 meter. Deze cabine is uitgerust met een magneetsysteem en vernieuwde straalinrichting. Door deze nieuwe straalinrichting zijn wij in staat de voorgeschreven Food Grade waarden te halen. Tevens is er een nieuwe staal-/korund straalcabine gebouwd van 9x5x3,5 meter.

Door deze positieve veranderingen mocht een nieuwe positionering niet achterblijven. Daarom is de naam veranderd naar Diss Coating BV. Onze nauwkeurige werkwijze wordt gekenmerkt door onze groene handschoenen. Dagelijks gaan wij met ons team van experts voor onze relaties door het stof.

Benieuwd wat we voor jouw kunnen stralen?

Vraag naar de mogelijkheden!

Contact